SBS

Publieksservice

Ik wil me afmelden voor mijn Utopia paspoort. Wat moet ik doen?

Laatst bijgewerkt: Dec 28, 2015 10:31AM CET

Wanneer je ingelogd bent, vind je rechts een tabje ‘bewerk gegevens’. Onderaan staat een rode knop ‘stop paspoort’. Wanneer je hierop klikt wordt het paspoort meteen stopgezet. Indien je je via SMS hebt aangemeld, SMS dan STOP naar 6556.

Let op: enkel het woord STOP sms’en naar 6556. Andere berichten zoals Stop Utopia of STOP ABONNEMENT werken dus niet.