Hoe kan ik iemand aanmelden voor De wereld rond met 80-jarigen?

Ken jij iemand rond de leeftijd van 80 jaar, die nog volop in het leven staat, nog nooit tot weinig heeft gereisd, met een ultieme droom in het buitenland?

Geef diegene dan nu op voor een nieuwe wereldreis via onderstaande link. Wie weet gaat hij/zij binnenkort een fantastisch avontuur aan!

http://www.sbs6.nl/programmas/de-wereld-rond-met-80-jarigen/aanmelden-de-wereld-rond-met-80-jarigen/