Waarom krijg ik alleen maar bomen te zien bij de Utopia livestream?

We doen ons best om alles zo goed mogelijk in beeld te brengen voor u. De regie is daarom 24/7 bemand. Naast het streamen van wat er in Utopia gebeurt, zijn we natuurlijk bezig met het maken van een tv-programma. Hiervoor zijn verschillende shots nodig van hetzelfde onderwerp, zodat de makers van ons programma alle gebeurtenissen zo goed en mooi mogelijk in beeld kunnen brengen.

Desondanks kan het voorkomen dat de livestreams allemaal tegelijkertijd geschakeld worden naar een stuk natuur of een ander beeld. Over het algemeen wordt dit beeld wegens technische redenen ingezet. We proberen dit uiteraard tot een minimum te beperken.