Hoe kan ik mij aanmelden voor Zo goed als nieuw?

Voor een nieuw feelgood-programma is Talpa op zoek naar mensen met bijzondere voorwerpen, waar iets aan mankeert. Is bijvoorbeeld de prachtige boekenkast van je schoonfamilie zwaar beschadigd bij een verhuizing? Is de trouwjurk van je moeder verloren gegaan bij een brand? Of stopte de antieke klok van opa 10 jaar geleden plotseling met tikken?

Meld je dan hier aan! Dan zorgen wij voor de juiste vakman die het waardevolle object volledig herstelt. Zo kun jij jouw dierbare een enorme verrassing bezorgen! Het mag natuurlijk ook voor jezelf zijn. Alles is mogelijk!